Výzva jménem Auto roku

I přes poměrně krátký život naší společnosti, která vznikla na základech pár freelancerů, se nám v letošním roce podařil fantastický úspěch. 

Navázali jsme na úspěšný loňský rok a podařilo se nám získat pořádání velice tradiční ankety Auto roku. „Jsem moc rád, že jsme společně s Adamem (Eliášem) a Radkem (Procházkou) v pořádání ankety Auto roku 2019 ukázali naše schopnosti. Jen díky naší vizi jsme dokázali přesvědčit a získat tuto prestižní zakázku na následující 3 roky,“ říká jeden z tahounů týmu Jakub Rejlek.

Auto roku je jedinou anketou, ve které hlasují oborní novináři o nejlepším voze, který v daný rok vstupuje na trh. Anketa má více než 25letou tradici a jejím vyhlašovatelem je Svaz dovozců automobilů sdružující automobilové značky na českém trhu.

Je před námi mnoho práce. Před ročníkem 2019 jsme představili naši představu o anketě, kroky k její větší popularitě a profesionalizaci. Celá událost je velmi živým organizmem, který spojuje mnoho stran s cílem vybrat nejlepší auto roku. O to zásadnější úkol nás čeká v koordinaci jednotlivých značek, klubů motoristických novinářů, klienta SDA k maximální spokojenosti a zájmu veřejnosti. Je to určitě běh na dlouhou trať, ale věřím, že jde o kámen, ze kterého se dá vybrousit cenný diamant,“ uzavírá jednatel Race Day, s.r.o. Adam Eliáš.

Auto roku 2020 bude startovat již brzy. I na letošní rok připravujeme zajímavé ceny v hlasování veřejnosti, kde má každý možnost vybrat to své Auto roku.