Rodinný den pro C.S.CARGO a.s.

Krásný sobotní den – 25.5.2019 si pro své zaměstnance a jejich rodiny nachystala společnost C.S.CARGO a.s.. My jsme měli to štěstí, že jsme mohli být u toho.

Pro našeho klienta C.S.CARGO a.s. jsme připravili motokárovou akademii pod vedením Jana Midrly a Adama Kouta. Honza je několikanásobným mistrem republiky v královské kategorii motokár a s výchovou mladých jezdců má velké zkušnosti. Spolu s Adamem, který má dva zářezy v podobě evropského titulu v superkartech, tak tvořili fantastický tým.

Pro děti od 5 do 10 let jsme připravili ježdění v závodních motokárách Birel, které se okamžitě stalo jednou z nejobsazenějších atrakcí na celém rodinném dnu. Celkem naší akademií prošlo 44 dětí. Což je úžasné číslo!

V našem zázemí samozřejmě nechyběl ani „Rudolf“. Mitsubishi Lancer EVO VI našeho jezdce Jiřího Kalisty, které se právě vrátilo z veleúspěšného Krumlova. Rudolf bavil téměř 700 zaměstnanců nejen staticky, ale vykouzlil úsměv na tváři i dvěma výhercům, kteří tak mohli okusit jak vypadá ostrý start s naší červenou bestií.